Veranda 3×3 League by Fitbit, spectacol pentru toată lumea

Veranda 3×3 League powered by Fitbit va debuta miercuri 10 mai, evenimentul de lansare urmând să aibă loc chiar pe terenul de joc instalat la Veranda Mall.

Competiția va continua săptămâna aceasta în zilele de joi și vineri. Ulterior, etapele vor fi disputate în zilele de marți, miercuri și joi ale fiecărei săptămâni, începând cu ora 18:00, programul oficial urmând să fie afișat pe pagina oficială de Facebook a competiției, facebook.com/3x3League.

În cadrul fiecărei etape, pe lângă meciurile de baschet, vor avea loc și momente interactive cu spectatorii, care vor fi invitați să-și susțină echipele favorite și să participe la concursuri antrenante, unde vor putea fi premiați.

Cele mai bune evoluții individuale vor fi răsplătite săptămânal cu titlul de MVP de etapă (cel mai bun jucător), urmând ca la finalul sezonului să fie acordate trofeele pentru MVP, Best scorer (cel mai bun marcator), Best defender (cel mai bun apărător). Pentru premiile de sezon, voturile vor fi exprimate chiar de către jucătorii participanți, fără posibilitatea de a alege dintre coechipieri.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s