Invitati de seama la lansarea Veranda 3×3 League by Fitbit

Veranda Mall și Sport Arena Streetball au lansat astăzi oficial prima ligă de baschet 3×3 din Europa, Veranda 3×3 League by Fitbit. Centrul comercial din zona Obor este principalul partener și gazda competiției, ce va avea loc în perioada 10 mai – 22 iunie 2017, pe terenul amenajat în aer liber, pe esplanada din fața mallului.

La ceremonie au participat Andrei Pogonaru, dezvoltatorul Veranda Mall, Dan Cristian Popescu, viceprimarul Sectorului 2, Pierre Duwat, reprezentant FIBA 3×3, Ștefan Săndulache, director executiv Direcția pentru Sport și Tineret a Municipiului București și Radu Petre, managerul competiției din partea Sport Arena Streetball.

Veranda 3×3 League se adresează iubitorilor de baschet, aproape 60 de echipe fiind înscrise la mai multe categorii de vârstă, precum: Sub 23 (masculin), Open Masculin, Open Feminin, Mini 3×3 Masculin și Feminin (copii cu vârsta până în 12 ani), Baby 3×3 Masculin și Feminin (copii cu vârsta până în 10 ani).

Suntem onorați să fim gazda și partenerul acestui eveniment sportiv, care are o anvergură internațională, contribuind la dezvoltarea acestei discipline sportive în România. Liga de baschet  a fost primită cu multă deschidere din partea publicului, iar în următoarele săptămâni vom avea alături de noi echipe de baschet din mai multe colțuri ale țării. Odată cu Veranda 3×3 League, dăm startul unui proiect mai amplu, prin care ne propunem să susținem sportul și mișcarea. Astfel, bucureștenii vor avea posibilitatea de a se bucura de terenul de baschet amenajat în aer liber, până la finalul lunii septembrie a acestui an.”, declară Andrei Pogonaru, dezvoltatorul Veranda Mall.

Primele meciuri s-au disputat chiar aseară, odată cu deschiderea oficială a evenimentului, iar competiția va continua săptămâna aceasta în zilele de joi și vineri. Ulterior, etapele vor fi disputate în zilele de marți, miercuri și joi ale fiecărei săptămâni, începând cu ora 18:00, programul oficial fiind afișat pe pagina oficială de Facebook a competiției, facebook.com/3x3League.

În cadrul fiecărei etape, pe lângă meciurile de baschet, vor avea loc și momente interactive cu spectatorii, care vor fi invitați să-și susțină echipele favorite și să participe la concursuri antrenante, unde vor putea fi premiați.

Conceptul 3×3 League susține dezvoltarea baschetului 3×3, o disciplină care are mari șanse să fie inclusă în programul ediției Tokyo 2020 a Jocurilor Olimpice. Așteptăm cu nerăbdare decizia pe care Comitetul Internațional Olimpic o va lua în vara acestui an, mai ales că noi susținem acest demers al Federației Internaționale de Baschet încă din anul 2013.”, a declarat Radu Petre, managing partner, Sport Arena Streetball.

Evenimentul Veranda 3×3 League este realizat cu sprijinul partenerilor Sport Arena Streetball, Fitbit, Carrefour Veranda, Sushi Terra, Tati.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s