Copiii de la baby si mini au debutat la Veranda 3×3 League by Fitbit

Cei mai mici participanți la prima ediție a Veranda 3×3 League by Fitbit au intrat vineri în competiție. De-a lungul celor peste trei ore de meciuri a fost zarvă mare pe teren, dar mai ales în afara lui, părinții, bunicii sau prietenii jucătorilor susținându-și frenetic favoriții.

S-a lăsat și cu concursuri pentru părinți, pentru că nu doar puștii sau puștoaicele au venit să facă mișcare pe terenul amplasat în aer liber la Veranda Mall, în zona Obor.

Kinderii Colentina, Baby Leii Militari și Compton 1 Colentina au încheiat prima etapă fără înfrângere, câștigând ambele partide de la categoria baby. Echipele din Colentina s-au remarcat și în întrecerea de la mini baschet 3×3, Compton și Wolves bifând două victorii în grupa A. În grupa B, Magic Timpuri Noi a fost singura echipă cu două victorii la finalul zilei.

Unul dintre cele mai disputate meciuri a fost cel dintre Baby Leii Militari și Lynx Ploiești, încheiat în favoarea bucureștenilor cu 5-4 după prelungiri.

Principalii marcatori ai zilei la baby au fost Alex Serban de la Kinderii Colentina, cu 11 puncte in două meciuri, Alexandru Matei de la Compton 1, cu sapte puncte si Petru Geamanu, de la Baby Leii cu sase puncte.

La mini, Dragos Zbârcea a reușit opt puncte pentru Compton 1 Colentina, urmat de Vlad Matei (Magic) și Cezar Popescu (Wolves) cu câte șase puncte.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s