Faceți loc pentru Young Bloods Ro! Performerii etapei a doua la Veranda 3×3 League by Fitbit

Cinci echipe sunt de nebătut  la Categoria Open masculin, la capătul primelor două etape Veranda 3×3 League by Fitbit: Young Bloods, Rahova’s Finest și Constanța Street, cu câte trei victorii în grupa A, și Sălăjan Hustlers 2.1 și BC Izvor în Grupa B, cu câte patru meciuri câștigate din patru.

Vântul înțepător de miercuri, care i-a făcut pe jucători și arbitri să caute bluze cu mâneci lungi și să tragă până sus fermoarele hainelor, a fost nimic pe lângă uraganul din teren numit Young Bloods Ro. Marius Ciotlăuș, Luca Paraschiv, Cristian Popa și Radu Petrescu au fost irezistibili pe teren, câștigându-și toate cele trei partide înainte de limita celor zece minute de joc rezervate fiecărui meci, atingând pragul de 21 de puncte marcate (21-5 cu Speed Tineretului, 21-8 cu Ștefan cel Mare, 21-9 cu Cotroceni Spartans).

Principalul marcator al etapei a doua la Veranda 3×3 League by Fitbit a fost Marius Ciotlăuș. Baschetbalistul care a evoluat în tricoul lui Dinamo în acest sezon de Liga Națională de baschet a reușit 33 de puncte pentru echipa sa, fiind totodată jucătorul cu cele mai multe coșuri de un punct înscrise (19) și cele mai multe aruncări libere transformate (6, la egalitate cu coechipierul Luca Paraschiv).

Principalii marcatori ai etapei a doua din prima ligă europeană de baschet 3×3, la categoria Open masculin, au fost: Ciotlăuș de la Young Bloods Ro (33 puncte, 3 meciuri), Radu Buhlea de la Tineretului Jackals (21 puncte, 3 meciuri), Konstantinos Neamonitos de la Cotroceni Spartans, Bogdan Sandu de la Sălăjan Hustlers 2.1 și Valentin Veselovski de la Tineretului Jackals – cu câte 18 puncte în 3 meciuri.

Campionul European la baschet 3×3, Angel Santana, a fost cel mai bun marcator din afara semicercului, cu șase aruncări de două puncte reușite. Echipa lui și a lui Hristu Șapera, Northside Drinkers, a oferit unul dintre cele mai antrenante meciuri ale zilei, împotriva uneia dintre echipele tradiționale din turneele marca Sport Arena Streetball, Rahova’s Finest. Cei din Rahova s-au impus cu emoții, 21-18, la capătul unui duel în care ambele echipe au avut galerie pe margine.

Iată topul principalilor marcatori din prima zi:
marcatori

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s