Luptă aprigă între echipele categoriei U23 la Veranda 3×3 League by Fitbit

Marius Ciotlăuș a revenit joi cu forțe proaspete pe teren, după ce cu o zi înainte și-a adjudecat net titlul de marcatorul etapei la categoria Open masculin, cu 33 de puncte în patru meciuri. Intrat în competiția U23 alături de Radu Vîrna, Luca Paraschiv și Marinică Alexandru, Marius a contribuit cu 17 puncte în cele două victorii înainte de limită, prin atingerea pragului de 21 de puncte înscrise, ale “Țiganilor din Paris”. Ciotlăuș & Co au trecut cu 21 – 11 de Bucharest Littles și cu 22 – 10 de Pantelimon Hustlers. Doar Playball Colentina a mai reușit, în ultimul meci al zilei de joi, să înscrie 20 de puncte în etapa a doua a categoriei U23 masculin.

Cu toate acestea, titlul de marcator al etapei a fost adjudecat de Andrei Ioniță, cel care a făcut ravagii din afara semicercului pentru Los Bananas PTM, cu șapte aruncări de două puncte reușite. Ioniță a înscris și de patru ori coș de un punct, urcându-și totalul zilei la 18 puncte marcate și depășindu-l astfel pe Ciotlăuș, deși jucătorul lui Dinamo trimisese mingea prin inel de mai multe ori (14 ori, față de 11 ori).

Nouă jucători au înscris mai mult de 11 puncte joi la U23. Marius Ciotlăuș a fost cel care a  dat cele mai multe coșuri (14), urmat de Andrei Minescu de la Playball Colentina (13), Andrei Ioniță, Alexandru Tentu, Luca Paraschiv, Ilie Alexandru și Dan Bucsan – cu câte 11 coșuri. Lupta de la U23 a fost intensă și în prima etapă: Țiganii din Paris și-au adjudecat atunci primele două poziții în topul realizatorilor, prin Radu Vîrna și Luca Paraschiv, ambii cu câte 17 puncte înscrise, diferența fiind dată de faptul că Radu reușise două aruncări de 2 puncte, în timp ce Luca nu dăduse niciuna.

marcatori etapa 2 U23

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s