Dacă e vineri, e Baby și Mini show la Veranda 3×3 League by Fitbit

76 de copii s-au luat la întrecere, vineri, în etapa a doua Veranda 3×3 League by Fitbit, la categoriile Baby și Mini. Sub privirile vicecampioanei europene la baschet 3×3, Anca Șipoș, cei mai mici participanți din prima ligă europeană de 3 la 3 au oferit un spectacol plin de energie, emoție și dialoguri fabuloase.

Toți participanții au primit un premiu oferit de Carrefour Veranda, partener al 3×3 League.

Pe rând, piticii pasionați de baschet s-au încurajat unii pe alții, acoperind de multe ori muzica din difuzoare: a plouat cu promisiuni de victorie – refrenul favorit al micuților ajunși vineri la Veranda, s-a exersat driblingul “mitralieră” în sincron, iar părinții au avut grijă să îi instruiască pe “cavaleri” înaintea și după duelurile purtate împotriva “prințeselor”, având în vedere faptul că la aceste două categorii, concursul este mixt.

După ce s-au întrecut în a face galerie și a dirija de pe margine jucătorii din teren, părinții au avut și ei parte de concursuri speciale, demonstrând că se distrează la fel de bine precum cei mici.

Compton 1 Colentina a reușit meciul zilei la categoria Baby, învingând cu 21-0 echipa Speed Tineretului. Alexandru Matei a fost principalul marcator al echipei, cu 13 puncte înscrise, și principalul realizator al zilei de vineri la această categorie.

baby

La categoria Mini, principalul marcator al zilei a fost Luca Ciurea, de la Magic Timpuri Noi.

mini corect

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s