Patru jucători la egalitate în topul marcatorilor la Veranda 3×3 League by Fitbit

Se încinge lupta la Open masculin! În topul marcatorilor zilei, patru jucători din patru echipe diferite au încheiat etapa a treia de la Veranda 3×3 League by Fitbit cu exact 19 puncte înscrise în două meciuri! Bogdan Amăriucăi, de la “BC Izvor”, a trecut mingea prin inel de 16 ori (3 reușite din afara semicercului, 11 coșuri de un punct și 2 aruncări libere), iar Ionuț Lupusavei, de la “Chocoloco Brașov”, a fost top scorer de la aruncările de distanță, cu 9 reușite de două puncte.

open masculin 31 mai

“Sălăjan Hustlers 2.1” este echipa de bătut în acest moment la categoria Open masculin. Bogdan Sandu, Cristian Petrescu și Andrei Grosu au câștigat miercuri alte două dueluri, 22-2 cu “Sălăjan and 1” și 17-11 cu “BC Izvor”, menținând linia perfectă de clasament a echipei lor, după opt meciuri.

20170531_200540746_iOS

Pentru campionii europeni Angel Santana și Cătălin Vlaicu, ultima zi din mai nu a fost deloc dulce. “Northside Drinkers” a fost una dintre cele două echipe, alături de “Speed Tineretului”, care a disputat un singur meci, din cauza neprezentării băieților de la “Ștefan cel Mare”. Santana & Co au avut viață grea cu tânăra echipă “Young Bloods”: Radu Petrescu, Alexandru Coconea, Cristian Popa și Luca Paraschiv l-au blocat perfect pe Angel  la limita semicercului, acesta nereușind să înscrie nici măcar o dublă. Iar “Rahova’s Finest” a pierdut dramatic ultimul meci de pe terenul Veranda, în overtime, la “Constanța Street”. Primele zece minute s-au terminat indecis, 12-12, iar prelungirile au avut o desfășurare incredibilă: Cătălin Bordei a reușit primul punct, ducând echipa din Rahova la un coș de victorie. O a șaptea greșeală de echipă a adus două aruncări libere pentru “Constanța Street”, echipă care ar fi putut încheia conturile astfel. Însă oamenii de la malul mării nu au reușit să transforme nici măcar una dintre aruncări. Chiar și așa, victoria le-a revenit, după o aruncare superbă din afara semicercului.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s