Sărbătoarea copiilor la Veranda 3×3 League by Fitbit

Pentru că orice mare sărbătoare ține ca-n povești trei zile și trei nopți, Veranda 3×3 League by Fitbit a făcut petrecere de Ziua Copilului, vineri, 2 iunie. S-a lăsat cu chiote, voie bune, zâmbete și glume, cântece și destule coșuri!

“Compton 1 Colentina” a tras bine de tot, vineri, la categoria “Baby”: a înscris 17 puncte în două meciuri, 11-7 cu “Babyleii Militari” și 6-1 cu “Lynx Ploiești”. Dacă micuții de la “Speed Tineretului” au petrecut prea mult de 1 iunie și nu au mai ajuns la terenurile de la Veranda,  “Urșii Alpha” au avut mare derby! Emoțiile – uriașe, ambițiile și mai și… scorul, ca de fotbal. În final, Militari-ul a fost mai tare decât Dristor-ul,  “Urșii Alpha Militari” câștigând cu 2-1 meciul cu “Urșii Alpha Dristor”.

20170512_18500268

Copiii s-au simțit excelent de ziua lor, încurajările de pe margine mai-mai că au acoperit muzica din boxe, iar vremea a zâmbit tuturor cu generozitate.

La “Mini” au absentat două echipe – “Speed Tineretului” și “Stars Colentina”, iar cele mai multe puncte într-un meci le-au dat “Minleii Militari”, 13-8 cu “Compton 2 Colentina”.

20170512_18132415

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s