Sălăjan Hustlers 2.1, neînvinși de zece meciuri. Topul marcatorilor la debutul fazei a doua

Sălăjan Hustlers 2.1, aka Școala Veche, rămâne echipa de bătut la Veranda 3×3 League by Fitbit: Marius Ciotlăuș, Bogdan Sandu, Andrei Grosu și Mihai Văcărescu au reușit să mai pună două victorii în cont, astfel încât seria lor impresionantă a ajuns la zece succese consecutive!

Andrei Zarojanu a fost “on fire” la debutul fazei a doua la Veranda 3×3 League by Fitbit. Cu un record în etapă de zece aruncări de două puncte reușite în trei meciuri,  Zarojanu a fost “top scorer”, reușind 29 dintre cele 55 de puncte ale “Castorilor Bucovineni”.

Angel Santana prinde a doua treaptă a podiumului în topul marcatorilor, cu 24 de puncte în trei partide pentru “Northside Drinkers”, în timp ce Victor Constantin, de la Chocoloco Brașov, a înregistrat cea mai bună medie, 10 puncte pe meci (20 puncte în 2 meciuri).

În teren pentru “Rahova’s Finest”, Cătălin Vlaicu a dat miercuri cele mai multe coșuri de 1 punct (13), iar Adonis Manussos a făcut spectacol din afara semicercului în meciurile echipei “Cotroceni Spartans”, reușind opt aruncări de două puncte în două meciuri (cea mai bună medie a zilei). Manussos a mai înscris un singur coș de 1 punct.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s