Veranda 3×3 League se reia in aceasta saptamana!

Cea de-a doua ediție a Veranda 3×3 League by Fitbit, prima ligă de baschet 3×3 din Europa, va debuta în această săptămână, miercuri 13 septembrie, pe terenurile amenajate pe esplanada Veranda Mall din București, zona Obor.

Peste 30 de echipe vor fi prezente la start, împărțite pe trei categorii de vârstă: Open Masculin, deschisă tuturor participanților, indiferent de vârstă, Baby 3×3, categorie mixtă rezervată jucătorilor cu vârsta de maxim 10 ani și Mini 3×3 – Băieți, categorie dedicată jucătorilor cu vârste între 10 și 12 ani.

Angel Santana, reprezentatul echipei campioane de la prima ediție, Northside Drinkers va evolua pentru John Dory în timp ce componenții echipei naționale de baschet 3×3, reuniți în echipa Școala Veche, precum și echipe de tradiție precum Rahova’s Finest, Șacalii sau Playball, vor fi prezente și la startul ediției a doua a Veranda 3×3 League by Fitbit.

De asemenea Compton Colentina și Magic Timpuri Noi, echipele care au dominat categoriile de Baby și Mini la prima ediție, vor reveni pe terenurile de la Veranda Mall.

Competiția va debuta pe 13 septembrie, la categoria Open, respectiv 15 septembrie la categoriile Baby și Mini. Fazele finale, care vor stabili câștigătoarele celei de-a doua ediții, vor avea loc pe 27 septembrie la Open, respectiv pe 29 septembrie la Baby și Mini.

În total, peste 150 de participanți vor juca din nou baschet pe terenurile amenajate la Veranda Mall, alături de ei spectatorii având ocazia să ia parte la numeroase concursuri cu premii oferite de partenerii competiției, Fitbit, Carrefour Veranda, Restaurant Sushi Terra și Direcția pentru Sport și Tineret a Municipiului București.

Toți jucătorii înscriși vor acumula puncte în FIBA 3×3 World Rankings, contribuind și la clasamentul pe națiuni, acolo unde România ocupă locul 9 în lume la masculin, locul 11 la feminin și locul 2 la U18 masculin.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s