Știința București și Școala Veche domină prima etapă din Veranda 3×3 League by Fitbit

A doua ediție a Veranda 3×3 League by Fitbit a debutat ieri seară pe terenurile de la Veranda Mall, iar Știința București și Școala Veche au plecat neînvinse după prima reuniune.

Ambele echipe au bifat câte două victorii din tot atâtea meciuri disputate și sunt lidere în cele două grupe ale competiției.

Geo Aniculesei a fost on fire din spatele semicercului, cu nouă reușite, dintre care șase în primul meci, iar Știința a încheiat ambele partide ale zilei înainte de expirarea timpului regulamentar: 21-13 cu Laguna 3×3 Sharks și 22-15 cu And1 Avengers.

Geo Aniculesei a fost al doilea marcator al zilei, cu 19 puncte în cele două meciuri, iar Dragoș Brânză a contribuit cu 12 puncte pentru Știința.

Școala Veche s-a prezentat la prima etapă într-o formula inedită, cu Bogdan Sandu singurul reprezentant al echipei de baza care a reprezentant și România în acest sezon în competițiile internaționale. Alături de el au evoluat Andrei Zarojanu, Luca Paraschiv și Andrei Grosu iar echipa și-a respectat statutul de favorită cu două succese: 16-11 cu Playball și 19-4 cu Ciocanul.

Tot două victorii, însă din trei meciuri disputate, au reușit Șacalii, Playball și BC Izvor. Mădălin Potcoavă, de la Șacalii, a fost cel mai bun marcator al primei zile, cu 26 de puncte în trei partide și șapte reușite de la două puncte.

Campionul european Angel Santana și-a condus echipa către victorie 19-17 cu Șacalii în poate cea mai spectaculoasă partidă de ieri. Santana a marcat 12 puncte în acel meci iar echipa sa, John Dory, are un bilanț de o victorie și o înfrângere.

Săptămâna viitoare, miercuri 20 septembrie este programată ziua a doua din faza grupelor, în care echipele vor juca restul partidelor rămase de disputat, urmând să fie stabilit și clasamentul final din fiecare grupă, care va oferi tabloul playoff-ului.

Miercuri 27 septembrie, primele patru echipe din fiecare grupă vor juca în faza eliminatorie, care cuprinde sferturi de finală, semifinale și finala.

Iata clasamentele dupa prima zi:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s