Mini Leii și Playball, campioanele generației viitoare la Veranda 3×3 League by Fitbit

Mini Leii, la categoria Mini și Playball, la categoria baby, sunt campioanele celei de-a doua ediții a Veranda 3×3 League by Fitbit, care s-a disputat între 13 și 30 septembrie pe terenurile de baschet amenajate la Veranda Mall.

Mini Leii Codrin Radețchi cu patru puncte și Andrei Grigorescu cu trei puncte, alături de Cătălin Andrei și Eduard Ionescu au trecut în finală de Playball Colentina 1, scor final 7-5. Pentru Playball au evoluat în ultimul act Dragoș Zbircea, marcator a trei puncte, Toma Sisak și Mario Trandafirescu, fiecare cu câte un punct și Andrei Mareș.

VEZI GALERIE FOTO DIN ULTIMA ZI

Categoria baby și-a desemnat campioana după un meci extrem de disputat în care Playball a învins Kinderii Colentina cu 5-4. Matei Alexandru cu trei puncte, alături de Tudor Drăgulelei și Călin Diaconu, fiecare cu câte un punct au fost marcatorii pentru Playball, echipa la care a evoluat și Matei Ciubotariu.

Pentru Kinderii Colentina au jucat Vlad Stoica, marcator al tuturor celor patru puncte ale echipei sale, alături de Luca Popa, Alex Șerban și Eric Kiss.

Competitia a fost organizata de catre Veranda Mall cu sprijinul Carrefour Veranda, Fitbit si Directia pentru Sport si Tineret a Municipiului Bucuresti.

Rezultatele complete din ultima zi și clasamentele finale –>> BABY / MINI

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s